h3.post-title { font-family: 'Kaushan Script', cursive;}

21 Ağustos 2014 Perşembe

Dekorasyonda ''OMBRE''

Uzuunca bir aradan sonra herkese merhabaa:) Son günler blogu biraz ihmal edip sevdiklerine zaman ayırma günleriydi benim için. Elinden tutup o güzel insanların ucundan kıyısından beraber yakalamak gerekir zamanı, öyle değil mi?

Bugün sizlere son yılların dillerde dolanan, nedir bu ombre canım, türkçe konuş arkadaşım dedirten akımdan bahsedeceğim. Belki de bu kelimenin sözlük anlamını bilmesek de birçoğumuzun hayatına saç diplerinden uçlarına doğru yumuşak renk geçişiyle doğal saç trendiyle girdi diyebiliriz yanılıyor muyum? Bu yumuşak renk geçişinin sadece sizde değil evinizde de harikalar yaratacağını, yüzünüzü yumuşatan saçlarınız kadar odalarınızın da havasını tamamen değiştireceğinizi söylesem.. Bence siz de bu görsellerle saçınızla beraber evini de değiştirmek isteyenlerden olacaksınız, kendimden biliyorum:)










Sofralarınızda, tablolarınızda hatta kitaplarınızda bu uyumu yakalamak evinize renk katmak adeta. Pastel tonların ombreye daha çok yakıştığını söyleyebilirim, pembeler, maviler ve yeşiller tam da bu modanın esiri. Yine de ben ombrenin ev dekorasyonunda yakıştığı en gözde parçalar arasında 1.sırayı şifonyerlere veriyorum, gelin beraber bakalım.









Ve tabi ki 2. sıra perdelerin. Perdeler ev dekorasyonunun en önemsenmeyen, tek düze seçilen, yıldızı parlamamış assolistleridir adete. Bir evi vezir de rezil de eden onlardır, sanırım bu nedenle riske girilmez. Belki bu perdeleri görünce sizin de fikriniz değişir, ne dersiniz?









Vee 3.lüğü de duvarlara veriyoruum:) Perdelerle aynı kaderi paylaşan fakat son yıllarda kaliteli duvar kağıtlarının daha ulaşılabilir hale gelmesiyle yıldızı parlayan duvarlara.. Duvarda ombre geçişi o kadar çok videoda DIY projesi olarak yapılmış ki gözümü karartıp müstakbel evime deneyesim geliyor. Benim 'bu kafayla' boya badana işine girmişliğim de varken neden olmasın diyorum:)









Merdivenler, kaloriferler, korkuluklar bizi bekler, boyayı elimize almışken sakın ha bırakmayalım daha fırça vuracak çok yer var, gelin bakalım:)







Saçınızdan, odanıza, evinize bu akımın kulaktan kulağa fısıldarcasına ulaşması dileğiyle..

Esen kalın, 'hoşça' kalın:)



PS: Görseller google taramasıyla bulunmuş olup şahsıma ait değildir, emeğe saygı:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder