h3.post-title { font-family: 'Kaushan Script', cursive;}

3 Ağustos 2014 Pazar

DAVETİYE Deyip Geçme Sakın!!

Uzunca bir bayram molasından sonra herkese merhaba! Biraz bayram, biraz tatil, hadi kaçırmayalım bu güneşi, denizi, kumu derken ancak yazabildim ama boş durmadım yeni yeni fikirlerle kısa aralıklarla yazılar yazmaya devam edeceğim. Bazen rastlantılardan doğan fikirler olur ve bu kesin paylaşılmalı dersiniz bu da onlardan biri; farklı davetiyeler fikri.

Son yıllardaki nişan ve düğün organizasyonlarının her noktası ayrı bir emek ve çalışma gerektiriyor diyebiliriz, tabii bu trende ayak uyduranlara. Bu kadar ihtişam ve özveri kimilerine göre gereksiz gözükebilir fakat hem davetliler hem de gelin ve damat için her ayrıntı o günden güzel bir hatıra olarak kalabilir. Davetiyenin de organizasyonun nasıl bir havası olacağı konusunda bir rehber olması açısından çok önemli bir yeri olduğunu söyleyebiliriz.

Romantiğim, romantik bir çiftiz diyenler; hayalimde pembe güllerle bezenmiş kır düğünleri geliyor bu davetiyeler sizin için olabilir. Denizin esintisini davetiyenizde hissedin. Deniz kabuklarını , deniz yıldızlarını toplayarak uzak denizlerden muhteşem kokusuyla davetlilere ulaşan davetiyeler tam size göre..



Ben geleneklerime bağlıyım diyenlere.. Fransız dantelinden dikilmiş bir gelinlik, uzun bir duvak, kırmızı ve beyaz güller, büyük şamdanlar sizin düğününüzün vazgeçilmezleriyse, mendilden bir davetiye tüm davetlilere hayatınızın sonuna kadar bu asilliğe, geleneklere ve sahip olduğunuz her şeye sadık kalacağınızı sembolleyebilir. Belki de, bir mendile zamanında hayallerini katlayıp o mutlu güne kadar saklayan ne çok sevgili vardır. Keşke o günler şimdilerde tekrar yaşanabilse diyorsanız bu davetiye sizelere..




Ruh ikizini bulduğuna inananlara.. Her çift birbirine benzer, yıllar geçer birbirine çeker derler. Eller kavuşur bir ömür için, ruh ruha dolaşır. Bu davetiye böylesine duygu dolu, duygusal çiftlere, parmak izini her davetliye değdirenlere.. Aşk kokan bir düğün tam size göre.




Fotoğraf aşığıyız biz, an'ı somutlaştırmak bizim işimiz, ah canım çok mu fotojeniğiz diyenler hadi buyurun buradan yakın. Bu davetiye tam sizlik.. Bir film şeridi gibi ömür hayal edenlere.. Kendi fotoğraflarınızla hazırlanmış film şeritleri süslesin en mutlu gününüzü..





Süprizleri sevenler, şaşırtmak mutluluktur, farklı olmak ayrıcalıktır diyenler, bu davetiyeler size.. Eminim davetliler ellerine geçen bu davetiyeleri görünce gülümsemeden duramayacaklar.. Konserve kutusundan davetiye çıktığına göre pastadan dansöz bile çıkabilir düğünde kimbilebilir:)




Son davetiyemiz ömrümüzün pasaportunu aldık, kemerlerinizi takıp yolculuğumuza siz de misafir olun diyenlere.. Eminim böyle bir davetiye hafızalara kazınacaktır ve belki de balayı hayalini kurduğunuz ülkenin/şehrin konseptini düğününüze yansıtıp davetiye-düğün uyumunu bu şekilde yakalarsınız..






Mutlu bir gelin, damat olmanız dileğiyle..Tüm dilekleriniz gerçek olsun, mutlu günler peşinizde olsun. Esen kalın, 'hoşça' kalın:)


PS: Görseller google taramasıyla bulunmuş olup, şahsıma ait değildir.. emeğe saygı:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder